B-Team Corrosion Protection RO Ro   EN En   FR Fr   DE De   IT It   ES Es

Termeni si conditii de utilizare

Website-ul www.anticoroziv.eu este operat de B-Team Consult and Services SRL cu sediul social in Bucuresti, Strada Diditel, Nr. 11, Sector 4, cod postal 040337.
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, B-Team Consult and Services SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice.
 
Datele furnizate de dvs. sunt necesare pentru a avea acces la serviciile si informatiile pe care B-Team Consult and Services SRL le pune la dispozitia dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a avea acces la serviciile (servicii de comunicatii electronice, descarcare materiale informationale produse) oferite de B-Team Consult and Services SRL.
 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre B-Team Consult and Services SRL si sunt comunicate numai persoanei vizate si reprezentantilor legali ai companiei B-Team Consult and Services SRL, acestea nu vor fi oferite sau distribuite catre terte persoane din afara companiei fara consimtamantul dumneavoastra.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
Daca unele din datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Va multumim!

Zusätzliche Details verlangen