B-Team Corrosion Protection RO Ro   EN En   FR Fr   DE De   IT It   ES Es

Aplicare caramida antiacida si mortar antiacid pentru bazine de stocare a apelor uzate

Sistem de protectie anticoroziva la bazine de stocare a apelor uzate. Caramizile si mortarele antiacide utilizate sunt produse de inalta tehnologie pentru aplicatii specifice industriale, destinate protectiei anticorozive impotriva ruginii, acizilor, bazelor si abraziunii.

Más ...

Protectie anticoroziva statie de desulfurare

Executie servicii de cauciucare anticoroziva in santier, la statii de desulfurare, cu scopul protejarii echipamentelor si instalatiilor industriale. Evaluarea, pregatirea suprafetelor, aplicarea foliilor de cauciuc, inspectia tehnica precum si intretinerea ulterioara au fost executate de echipa B-Team Corrosion Protection.

Más ...

Aplicare rasini epoxidice anticorozive pentru protectie metalica

Aplicare rasina epoxidica Coroflake 23 pe baza de novolac vinil ester cu fulgi inerti. Pregatirea suprafetei prin sablare, aplicarea sistemului anticoroziv, testele si verificarile au fost realizate in totalitate de echipa tehnica B-Team Corrosion Protection.

 

 

Más ...

Executie confectie metalica si aplicare sistem complet anticoroziv pe baza de vopsea poliuretanica si cauciuc anticoroziv

A fost executata o instalatie de spalare pamanturi, concomitend cu asigurarea protectiei anticorozive pentru confectia metalica. Materialele anticorozive aplicate pentru protectia confectiei metalice: primer Coropur Zinc M, vopsea anticoroziva poliuretanica Coropur Cover RalCauciuc Remaline

Más ...

Linii de decapare

Caramida si gresie anticiada pentru protectia anticoroziva a liniilor de decapare 

Más ...

Protectie anticoroziva exterioara rezervor din fibra de sticla pentru acid clorhidric

Protectia anticoroziva exterioara a rezervorului din fibra de sticla pentru acid clorhidric a fost realizata cu un sistem de protectie la coroziune format din produsele Ultraperform 2R si Proguard 169. Principalul scop a fost acela de a acoperi in totalitate toti porii si gaurile mici din peretele rezervorului si stoparea tuturor posibilelor scurgeri de HCl. 

Más ...

Sistem de protectie anticoroziva pentru ventilatoare

Echipa noastra a aplicat recent unui sistem de protectie anticoroziva pe baza de polimeri ceramici pentru un ventilator al unei companii producatoare de astfel de echipamente din Romania. Pentru obtinerea celor bune rezultate, a fost aplicat produsul Proguard CN 1M.
 
Mai jos puteti vedea o serie de imagini din cadrul inspectiei si din timpul procesului de aplicare a sistemului de protectie anticoroziva.

Más ...

Placare antiacida cu gresie antiacida, mortar antiacid si folie de cauciuc

Proiectul a avut la baza executia unei lucrari de protectie anticoroziva cu material speciale applicate pe suprafata unor cuve din beton, acestea avand un nivel maxim de umiditate 4%.

Más ...

Solicitar detalles adicionales