B-Team Corrosion Protection RO Ro   EN En   FR Fr   DE De   IT It   ES Es

Corrosion: The story of Flint continues. This time in Burlington

                                        pipes affected by corrosion

                                                             (pipes affected by corrosion)

 

Dupa criza din orasul Flint, Burlington se confrunta cu o problema asemanatoare. Apa a fost contaminata cu plumb, iar acest lucru a dus la imbolnavirea a peste 100 de copii. Autoritatile s-au vazut nevoit sa opreasca alimentarea cu apa a peste 100,000 de locuinte. Asadar, trebuie sa luam toate masurile pentru prevenirea evenimentelor de aceasta natura. Siguranta oamenilor trebuie sa garantata, indiferent de masurile necesare.

 

Fara masuri standard

 

Reglementarile federale au rolul de a preveni fenomenul de contaminare a apei, dar evenimentele petrecute anterior arata masuri necorespunzatoare. Care sunt principalii factori? In mare parte, probleme se rezuma la lipsa implementarii unui sistem de protectie anticoroziva standard, precum si la lipsa actiunilor de informare a publicului in legatura cu problema existenta.

 

Cauza principala

 

Majoritatea contaminarilor cu plumb au drept cauza aparitia fenomenului de coroziune. Astfel, au fost afectate instalatiile responsabile cu distributia apei. Un subiect ramas incert este legat de suprafele afectate. Inca nu a fost determinata proportia conductelor publice afectate, in comparatie cu cele ale cladirilor private.

Regulile mentionate in The Lead and Copper Rule reprezinta modalitati prin care Agentia pentru Protectia Mediului (SUA) previne astfel de incidente. Au aparut pentru prima data in anul 1991, iar de atunci sunt actualizate periodic pentru asigurarea calitatii apei.

 

Infrastructura veche

 

Autoritatile au inceput lucrarile de inlocuire a instalatiei vechi, aproximativ 9,000 de mile de conducte in functiune de peste 100 de ani. In ultimii trei ani, s-au investit peste 770 milioane de dolari pentru inlocuirea a 160 de mile din cadrul sistemului. Asadar, ne putem face o idee asupra costurilor finale ale acestui proiect.

 

Pentru mai multe informatii, click aici

 

Implementarea unui conduite preventive duce la cresterea gradului de siguranta, evitandu-se cazuri precum cele descrise anterior. Din punct de vedere tehnic, exista solutii adaptate conditiilor de mediu, iar acestea contribuie la formarea unui sistem de sistem de furnizare optim.

Alege siguranta si echipamente durabile! Te putem ajuta sa identifici cea mai buna solutie tehnica. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de consultanta gratuita!

 

Sursa: http://www.burlingtoncountytimes.com/news/local/most-lead-levels-in-burlington-county-water-systems-are-low/article_2e57245e-cc17-11e5-883a-c33a5771c1ea.html